Klubbmästerskap2024!

Nu är det dags för Klubbmästerskapet 2024! 😀🎉 Nytt för i år är att det är skapat en digital inlämning på Riksförbundets hemsida! Logga in på medlemssidorna så kommer du till vår klubbs sida och där finns en länk till tävlingen under rubriken ”Öppet för inlämning.”
Det går även som tidigare att maila sina bidrag till vår e-post: gellivaremalmbergetfoto@gmail.com så för vi över bilderna till den digitala tävlingen.

Som tidigare kan du skicka in upp till fyra bidrag med fritt tema. Maxhöjd 1080 pixlar. Fram till och med 11/4 kan du skicka in bidrag innan juryn börjar sitt arbete.

I år är det Malmö fotoklubb som ska bedöma våra bilder. Förra året var vi bara fem deltagare. Nog kan vi bättre!!! Olika jury= olika resultat men alltid intressant att få sina bilder bedömda av andra fotografer!

Resultat färdigt i mitten av maj. ☺️🏆

Utställning Reform

I höst planerar klubben att ha en utställning på Reform. Temat blir Kulturstigen. Så ge dig ut redan nu och fota alla årstider, väder, fåglar, djur, natur, evenemang o.s.v. så vi får ihop ett brett utbud med bilder att visa upp.