Bilder

Nu på måndag tar vi ut bilderna till nästa års almanacka. Skynda dig ut och fota, eller leta i gömmorna. Max 2 bilder per månad samt framsida. Storlek 13×18 cm. Ta med i digital form och lägg in i datorn på klubben. Mapp finns på skrivbordet. Vi fördrar bilder från Gällivare kommun och Lapponia. Skulle vara kul om många vill vara med och göra det till den bästa almanackan någonsin!

Nu är det mycket på gång:

Medlemsmöte måndag 13 maj kl 19.00

  • bildcupen maj
  • klubbmästerskapet resultat
  • powerpointpresentation om bildbedömning
  • planering utflykter m.m.

Öppet hus måndag 20 maj kl 19.00 ta med bilder till bildspel till Skoj-på-stan 28/5. max 5 bilder per person 1080 p höga varierade motiv med bra skärpa. Ta med flera så kan vi hjälpas åt att välja ut de 5 roligaste bilderna. De kommer att visas på stor skärm på torget. Passa på och var med.

Öppet hus 27/5 uttagning av bilder till Almanackan 2020. 2 bilder per månad samt framsidan. 13×18 cm. Digitalt. Mer info kommer.

Museet vill låna en polaroidbild om du har någon. Dessutom vill de ha 4 bilder på kulturarv till utställning som kommer att pågå under ett halvår. Monterad och klar. Ta med en bild till klubben så samlar vi ihop och lämnar tillsammans. I utställningen kommer det även att finnas information om klubben, fotografering, kameror m.m. Startar i slutet av maj början av juni.

Grillkväll på gång i början av juni. Mer info kommer.

Välkommen